Türk Mutfağı üzerine farkındalık oluşturmak ve unutulmaya yüz tutmuş yöresel yemeklerimizin ortaya çıkarılması için başlatılan ve kuruculuğunu okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmeni Ali TOSUN ile Bolu Mengen Aşçılar MTAL'den Nihal KEMER'in yaptığı, Adana, Hatay, Rize, Mersin, Antalya illerimizden Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Öğretmenleri ve İngilizce Öğretmenlerinin de katılımıyla gerçekleştirilen 'Yöremin Yemeği Annemin Emeği' isimli eTwinning Projemiz Ulusal Destek Servisi (UDS) eTwinning Türkiye Birimi tarafından Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır.
2020-2021 Yılı Eğitim Öğretim yılı boyunca öğrencilerimiz Eylül-Mayıs ayları arasında her ay düzenli olarak etkinlikler (webinarlar, afiş-logo-slogan çalışmaları, unutulan yöresel yemeklerin araştırılması, evde aileler ile birlikte yapılması, bilgi yarışması, e-oyunlar, coğrafi işaretli ürün ayraçları, e-sergi, e-kitap vs.) gerçekleştirmiş ve uzaktan eğitim sürecinde motive olmuşlardır.
Başarılı çalışmalarından dolayı Proje Kurucusu ve Danışmanı Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmenimiz Ali TOSUN ve özveri ile çalışan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.