Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmeni Ali TOSUN ve Rize Çayeli MTAL Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmeni Serhat KARTAL'ın kuruculuğunda, İngilizce Öğretmenimiz Merve ÇAĞLAR'ın da yer aldığı The Journey Of Dough (Hamurun Yolculuğu) eTwinning Projesinde öğrencilerimiz Yöresel Buğday ve Un Çeşitlerini araştırdılar.
Proje Etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz öncelikle Siyez, Kavılca, Einkorn gibi Buğday Türlerini araştırdılar. Sonrasında ise Hamur işlerine kullanılan Mısır Unu, Çavdar Unu, Yulaf Unu, Buğday Unu gibi un çeşitlerini araştırarak kullanıldıkları ürünleri öğrendiler.
En son olarak ise bu bilgileri Web 2.0 araçları yardımları ile dijital ortamda düzenleyerek arkadaşlarının da öğrenmesi için Okul Proje Panomuzda yayınladılar.