Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi  Alanı  bölümü öğretmenleri  Bahriye KOÇ, Nurdan YILMAZ, Şadiye Elif ARAS  ve  Rukiye ÖZBAY tarafından hazırlanan '' Şifacı Bebekler'' projesi kapsamında Akyazı Devlet Hastanesi  Çocuk Hastalıkları polikliniğinde  tedavi gören çocuklar ziyaret edilerek   yapılan şifacı bebekler hediye edilmiştir. Bu proje kapsamında yatan hasta servisindeki   ve poliklinikteki çocukların kendilerini özel hissetmesi , hastane ve doktor fobilerini azaltmak; kendi bölüm öğrencilerimize de duyarlılık ve sorumluluk bilinci aşılamak   hedeflenmiştir.Hastane Yönetimi tarafından yapılan proje çok beğenildi ve yeni ortak projeler geliştirmek adına okulumuzla her zaman işbirliği içinde olacaklarını belirttiler.

Okulumuz Uygulama Anaokulu öğrencileri öğretmenleri ile birlikte Akyazı İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek  ''Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. Yılını'' kutladılar. Polis memurlarına  çizmiş oldukları resimleri takdim ettiler. Asayiş Komiseri İshak Göz ve Polis memurları çocukların bu jestine karşılık çikolata ikramında bulundular.

01.11.2017 Çarşamba günü 13:00´ da Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi´ nde okulumuz 9. sınıf öğrencilerine Klinik Psikolog Yılmaz KAPLAN tarafından motivasyon semineri verilmiştir.