Türk Mutfağı üzerine farkındalık oluşturmak ve unutulmaya yüz tutmuş yöresel yemeklerimizin ortaya çıkarılması için başlatılan ve kuruculuğunu okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmeni Ali TOSUN ile Bolu Mengen Aşçılar MTAL'den Nihal KEMER'in yaptığı, 'Yöremin Yemeği Annemin Emeği' eTwinning Projesinde sona gelindi.
Eğitim Öğretim yılı boyunca öğrencilerimiz Eylül-Mayıs ayları arasında her ay düzenli olarak etkinlikler (webinarlar, afiş-logo-slogan çalışmaları, unutulan yöresel yemeklerin araştırılması, evde aileler ile birlikte yapılması, bilgi yarışması, e-oyunlar, coğrafi işaretli ürün ayraçları, e-sergi, e-kitap vs.) gerçekleştirmiş ve uzaktan eğitim sürecinde motive olmuşlardır. Proje sonunda ise Ulusal Destek Servisi (UDS) eTwinning Türkiye Birimine Kalite Etiketi Başvurusu gerçekleştirilmiştir.
Proje Danışmanı Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmenimiz Ali TOSUN ve çalışmalarda özveri ile çalışan öğrencilerimize teşekkür ederiz.