2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 1. Yazılı Yoklama Takvimi.

Dönem içerisinde yapılacak olan iki sınavdan biri klasik olduğu için 9. sınıf yazılıları klasik yapılacaktır. 9. Sınıfların 2. sınavı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından test olarak yapılacaktır.

Diğer sınıflarda ise iki sınavdan birisi klasik diğeri test yapılabilir, hangisinin test olacağına dersin zümre öğretmenleri karar verir.

13 Ekim 2019 Pazar günü saat 10:15 - 12:30 saatleri arasında GRAM ALTIN ödüllü TYT Deneme Sınavı Sonuçları açıklnamıştır.

(Listenin Devamı için Coğrafya Öğretmenimiz Seyit YAMAK'a başvurunuz.)

05.10.2019 gününden itibaren okulumuzda Hafta Sonları gerçekleştirilecek olan DYK (Destekleme ve Yetiştirme Kursları) Ders Planları aşağıdaki gibidir.

Öğrencilerimizin başvurdukları dersleri takip ederek derslere katılması gerekmektedir.

Okulumuz 2018-2019 Eğitim - Öğretim Yılı 2. Dönem 2. Ortak Sınav Takvimi