The Journey Of Dough (Hamurun Yolculuğu) eTwinning Projemiz Avrupa Kalite Etiketi Aldı

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Öğretmeni Ali TOSUN'un kuruculuğunda farklı ülkelerden (Türkiye-Azerbaycan-Polonya-Romanya) disiplinler arası yaklaşım ile başlatılan, okulumuz İngilizce Öğretmeni Merve ÇAĞLAR'ın yer aldığı The Journey Of Dough (Hamurun Yolculuğu) eTwinning Projemiz Ulusal Destek Servisi (UDS) eTwinning Türkiye Birimi tarafından Eylül Ayı içerisinde Ulusal  Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştı. Dün itibariyle açıklanmaya başlanan Avrupa Kalite Etiketlerinde de yerini alan projemiz AVRUPA KALİTE ETİKETİ de aldı.

Başarılı çalışmalarından dolayı Proje Kurucusu Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Öğretmeni Ali TOSUN ile Proje Danışmanı İngilizce Öğretmeni Merve ÇAĞLAR ve projede özveri ile çalışan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

13-06-202313-06-202313-06-202313-06-2023

Yayın: 13.06.2023 - Güncelleme: 13.06.2023 23:28 - Görüntülenme: 102