Etiket Sonuçları: yarışma

Okulumuzda yarışması coşkusu, öğrencilerimiz yetenek yarışmasında eğlenirken hünerlerini de sergilediler

Okul öğretmenlerimizden Turgut Kocabaş, Hatice Sema Okur, Sümeyra Bal, ,Aynur Gündüz ve Gülçin Nilay Önalın önderliğinde öğrencilerimiz için hazırladıkları yetenek yarışmasıyla gençlere hem eğlenme hem de yeteneklerini gösterme imkanı sundular.

Yoğun bir katılımın olduğu yarışmada gençler birçok dalda yeteneklerini sergilediler.

Heyecan ve coşkunun bol olduğu günde 11/A sınıfı öğrencileri tiyatro gösterileriyle 1'inciliği göğüslerken, 11/C sınıfı defile konsepti ile 2'nciliği, 10/A sınıfı dans gösterisi ile 3'ncülüğü aldı.

Yunus Emre Temalı Tişört Tasarım Yarışması

“Dil Söyler Kulak Din..ler, Kalp Söyler Kainat Dinler”

Bu sözün size çağrıştrdığı tasarımı 20 cm x 20 cm kağıda tasarımınızı yapın ve dereceye giren tasarım tişörte basılsın.

Son Başvuru Tarihi: 19.04.2024

Nilüfer Hatun M.T.A.L yeteneğini arıyor. Sen de sahne sırası benim diyorsan, yeteneklerini herkesle paylaşmak istiyorsan geç olmadan başvurunu tamamla, ödülü kazan.

Son Başvuru:15/03/2024

Yarışma Tarihi: 16/04/2024

AKYAZI NİLÜFER HATUN MESLEKİ TEKNİK ANADOLU LİSESİ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI 100.YILI  KAPSAMINDA YAPILACAK YARIŞMALARA AİT ŞARTNAME (2023)

Okulumuzda 2022 Avrupa Mesleki Beceriler Haftası kapsamında 'Sürdürülebilir Mutfak' Temalı Bilgi Yarışması (2022 European Vocational Skills Week "Sustainable Kitchen" Knowledge Competition) projesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Öğretmeni Ali TOSUN ile Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Öğretmeni Gülistan Sezgi tarafından hazırlandı. Bilgi yarışması yiyecek içecek hizmetleri öğrencileri arasında "mutfakta geri dönüşüm, sıfır atık ve sürdürülebilir mutfak" konusunda farkındalık kazanabilmeleri için KaHoot uygulaması üzerinden yapıldı. Yarışma sonucunda birinci olan öğrencilerimize hediyeleri Okul Müdürümüz Enver EKİCİ tarafından takdim edildi.

2022 Avrupa Mesleki Beceriler Haftası Etkinlikleri kapsamında Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Mesleki Eğitim Arkadaşınla Yarış" yarışmasında okulumuzda dereceye giren öğrencilerimizi, okul müdürümüz Enver Ekici tebrik etti ve öğrencilerimize hediyelerini takdim etti. Moda Tasarımı Teknolojileri Alanı öğrencilerimiz Nuray GENÇ ve Binnur AYGÜN ikinci olmuşlardır. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Recep Özdemir göstermiş oldukları çaba ve başarıdan dolayı öğrencilerimizi tebrik ederek başarı belgesi verdi. Yarışmada ilçemiz ve okulumuzu temsil ettikleri için öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümümüzden öğrenciler Nida BAL , Kevser SAYGI ve öğretmenleri Soner ÇENGELOĞLU Avrupa Mesleki Beceriler Haftası Yemek Yarışmasına Vişne Köpüklü Dana Bonfile yemeği ile katılım sağlamıştır.

2022 Avrupa Mesleki Beceriler Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen  Arkadaşınla Yarış Mesleki Beceriler Yarışmasına, Moda Tasarım Teknolojileri Alanı olarak iki ürünle katılım gerçekleştirdik. Gülten Tekin ve Sabiha Öztürk danışmanlığında öğrencilerimiz Rabia Varol, Rümeysa Şahin Dönüşümlü Değişim adlı ürünle, Nuray Genç ve Binnur Aygün Geleceğe Nefes adlı ürünle katılmışlardır.