Etiket Sonuçları: tiyatro

Okulumuzda yarışması coşkusu, öğrencilerimiz yetenek yarışmasında eğlenirken hünerlerini de sergilediler

Okul öğretmenlerimizden Turgut Kocabaş, Hatice Sema Okur, Sümeyra Bal, ,Aynur Gündüz ve Gülçin Nilay Önalın önderliğinde öğrencilerimiz için hazırladıkları yetenek yarışmasıyla gençlere hem eğlenme hem de yeteneklerini gösterme imkanı sundular.

Yoğun bir katılımın olduğu yarışmada gençler birçok dalda yeteneklerini sergilediler.

Heyecan ve coşkunun bol olduğu günde 11/A sınıfı öğrencileri tiyatro gösterileriyle 1'inciliği göğüslerken, 11/C sınıfı defile konsepti ile 2'nciliği, 10/A sınıfı dans gösterisi ile 3'ncülüğü aldı.

“Ben her yerde varım” projesi kapsamında düzenlenen “23 Nisan Çocuk Şenliği” başarıyla gerçekleştirildi.

Organizasyonumuza Nevruz Banoğlu Anaokulu öğrencileri anne ve babalarıyla katıldı.

Şenliğimiz çocuklarımızın hoşuna giden “Uçan Şemsiye” isimli tiyatro gösterisiyle başladı. Yüz boyama, sosis balon ve eğlenceli dans gösterileriyle devam etti. “ 23 Nisan Çocuk Şenliği” günün anlam ve önemine uygun bir şekilde bayram havasında geçti.

11.sınıf öğrencileri Biyoloji Öğretmenleri Gülçin Nilay Önal rehberliğinde Doğru İlk Yardım Hayat Kurtarır başlığıyla hazırladıkları skeçleri arkadaşlarına sundular. Böylelikle Sağlık Bilgisi dersinde öğrendikleri konuları uygulamalı olarak pekiştirdiler.

11. sınıf öğrencileri Biyoloji öğretmenleri Gülçin Nilay Önal ile Sağlık bilgisi dersinde öğrendikleri ilk yardım uygulamalarını hazırladıkları kısa senaryolarla canlandırıp hayatta kalmada ilk yardımın önemine bir kez daha dikkat çektiler.

Öğrencilerimizin canlandırdığı tiyatroyu https://www.instagram.com/p/Cr-GpGFAeu7/ adresinden izleyebilirsiniz.

27 Mart dünya tiyatrolar günü dolayısıyla okulumuzun uygulama anaokulunda  tiyatro gösterimi yapıldı.Okulumuzun Çocuk Gelişimi ve Eğitimi öğretmen - öğrencileri tarafından hazırlanan "Kırmızı Başlıklı Kız "oyununu anaokulu öğrencilerimiz , çocuk gelişimi eğitiminin 10.sinif öğrencileri ve moda tasarım alanı öğretmen ve öğrencileri yoğun ilgiyle izlediler. Moda tasarım alanı öğretmen ve öğrencileri kostumlerin tamir ve tadilatinda yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür ederi. Ayrıca her hafta anaokulu öğrencilerimize ingilizce dersi veren Abdullah Barış Akkuş Hocamizda tiyatro oyununu beğenerek izlemiştir