Etiket Sonuçları: matematik

14 Mart Dünya Pi Günü kapsamında 11/B sınıfı öğrencilerinden Asyanur Dalgıç, Şevval Yılmaz ,Nil Hacimoğlu , Kevser Türker ve 10/B sınıfı öğrencilerinden Ezgi Boğaz, İkranur Uzun, Ceren Yarımbaş pano çalışması yapmıştır.

Okulumuz Matematik Dersi Öğretmeni Demet TOPRAK rehberliğinde sınıf içi etkinlikler kapsamında, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı 10. Sınıf öğrencilerimiz matematik alaninda calismalar yapan bilim adamlari hakkında ile sunumlar yaptılar. Yapılan bu sunumlar görsellerle de desteklenerek akıllarda yer etmesi hedeflendi.

Okulumuz Matematik Dersi Öğretmenlerimiz Aslıhan ÇAMBUL, Ahmet Ali CEBECİ, Demet TOPRAK ve Saliha Gözde MERSİN rehberliğinde, 9.sınıflar arasında gerçekleştirilen " Sayılar Uçuyor" etkinliğiyle, tamsayılarda işlemler konusunu pekiştirmek ve matematiği eğlenceli hale getirmek amaçlanmıştır.