T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAKARYA / AKYAZI - Akyazı Nilüfer Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: meslek lisesi

Ock

Okulumuz moda tasarım teknolojileri bölümü öğretmen ve öğrencileri alanları ile ilgili farkındalık oluşturmak, yeni model,renk ve tasarımları arastirmak,vitrin düzenlemelerini incelemek için Park Shop alışveriş merkezine araştırma gezisi düzenlemişlerdir. Farklı firmaların tasarımlarını ve çalışmalarını yakından görme fırsatı bulan öğrenciler alanlarıyla ilgili farklı bir bakış açısı kazandılar.

Nis

Meslek Liseliler Hayata Dokunuyor projesi kapsamında okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanı velilerimize bir iftar programı düzenledi. İftar yemeğine 40 kişilik katılım sağlandı. İftar yemekleri okulumuz çalışanı Aysun Yıldız USTA tarafından hazırlandı. Katılımcılarımıza ve Aysun Hanım'a çok teşekkür ederiz.

Mrt

Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü "Meslek Liseliler Hayata Dokunuyor" Projesi Kapsamında İhtiyaç Sahibi ve Depremzede Ailelere Ramazan Kolisi Dağıtımına Başladık.

 

Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Gülistan Sezgi koordinatörlüğünde yürütülen çalışma Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmenleri Elif Dursun ve Ayşen Doru'nun katkıları, hedeflenenin üzerinde ailelere ulaşma imkanı sağladı. Yiyecek İçecek Hizmetleri öğrencilerinin ve kurum öğretmenlerinin de destek sağladığı bu proje ile birçok aileye dokunma fırsatı yakaladık. Ramazan ayı içerisinde dağıtımlarımıza devam edeceğiz.

 

Proje sürecinde desteklerini esirgemeyen Okul Müdürümüz Enver Ekici'ye, dağıtımlar sırasında alan öğretmenlerimize yardımcı olan Müdür Yardımcımız Ali Tosun'a, kolilerin oluşturulmasında katkı sağlayan tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANIMIZ "MESLEK LİSESİ HAYATA DOKUNUYOR" PROJESİ KAPSAMINDA OYUNCAK DİKİMİ YAPTI

 

Yaşadığımız büyük afetin boyutlarını medyadan her gün takip etmekteyiz. Şüphesiz her olumsuzluk gibi başımıza gelen bu afet de çocuklarımızı etkiledi. Yavrularımızın  acısına ortak olmak bir parça onların yüzlerini güldürmek için okulumuzun Çocuk Gelişimi ve Eğitimi olarak çoraptan bebekler hazırladık. Güzel günlerin bir an önce gelmesi dilek ve dualarimizla

May

Meslek Liseleri ailelerle buluşuyor projesi kapsamında çocuk gelişimi ve eğitimi alanı olarak Batakköy Mahallesinde ki annelere yönelik anneler günü programı hazırladık. Okulumuz uygulama anaokulu öğrencileri aileler için gösteri hazırladılar.   Gösterinin ardından anaokulumuzun bahçesinde ailelere ikram yapıldı. Çay eşliğinde sohbetler edildi. Güzel vakitler geçirildi. Annelerimize katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.  

Şbt

 

        Çak Tekstil A.Ş.'ye( Little Big) Mesleki Eğitim Merkezi programı ve Ustalık Telafi Eğitimi hakkında  Okul müdürümüz  Enver EKİCİ Müdür Yardımcımız Enver YILMAZ tarafından bilgilendirme ziyareti yapıldı.

        İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı Hüseyin Bey ile konu ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

         Özellikle okulumuz Tekstil Teknolojisi Alanı ile ilgili Mesleki Eğitim programı ve Ustalık Telafi Eğitimi üzerine yoğunlaşıldı.

Haz

 

Meslek liselerimizden mezun olan gençlerimiz, mesleki eğitimdeki dönüşüm adımlarımız sayesinde hayata çok daha avantajlı adımlarla başlamaktadır.

 

Meslek liseli olmaya hazır mısınız?

Sizleri de aramıza bekliyoruz. ‍

Ara