T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAKARYA / AKYAZI - Akyazı Nilüfer Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: Kübra Basmaz

May

 

      Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Gizem Duran'ın düzenlediği  şiir dinletimizi gerçekleştirdik.

      Çeşitli kademelerden oluşan öğrencilerimiz, ünlü şairlerimizden seçme  şiirleri seslendirdiler.Dinletimize okul müdürümüz ve müdür yardımcılarımız,okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerimiz de yoğun ilgi gösterdi.

      Dinleti sonunda Okul müdürümüz Enver EKİCİ öğrenci ve öğretmenimize emeklerinden dolayı  teşekkür etti.

      Dinleyicilerimize farklı duygular yaşatan bu organizyonu düzenleyen Türk dili ve edebiyatı öğretmeni  Gizem Duran'a ve emeği geçen Grafik ve Fotoğraf alan şefi Kübra Basmaz ve öğrencilerimize  teşekkür ederiz .

Mrt

Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Mesleki Eğitim Akreditasyonu kapsamında; Barselona/İspanya ülkesine okulumuz Müdür Yardımcısı Ali Tosun ve Prag/ Çekya ülkesine okulumuz Grafik ve Fotoğraf Bölümü Alan  Şefi Kübra Basmaz mesleki eğitim öğretmen ve eğitim yöneticileri için hizmet içi eğitim ve işbaşı eğitim faaliyetlerini gerçekleştirdi. Öğretmenlerimizi  tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ekm

GRAFİK VE FOTOĞRAF ALANI

 Grafik ve Fotoğraf alanı altında yer alan dalların yeterliklerini kazandırmaya yönelik, eğitim ve öğretim verilen alandır. Grafik ve fotoğraf sanatının temel işlevi bir mesajı iletmek, bir ürün yada hizmeti tanıtmaktır.