Etiket Sonuçları: İŞ Sağlığı ve Güvenliği

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Öğretmeni Ali TOSUN koordinesindeki eTwinning Ekibimiz tarafından yürütülmekte olan "Mesleki Gelişim ve Kariyer Planlama" eTwinning Projesimizin Kasım Ayı çıktısı İş Sağlığı ve Güvenliği konusudur.

Bu kapsamda, öğrencilerimiz İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda buldukları sloganlar ile ilgili kısa videolar çekerek projede yer alan diğer ortak okullar ile paylaştılar. Çekilen bu videolar ise birleştirilerek "Mesleki Gelişim ve Kariyer Planlama" eTwinning Projesi Kasım Ayı Ortak Ürün Çalışması olarak yayınlanacaktır.

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Öğretmeni Ali TOSUN koordinesindeki eTwinning Ekibimiz tarafından yürütülmekte olan "Mesleki Gelişim ve Kariyer Planlama" eTwinning Projesimizin Kasım Ayı çıktısı İş Sağlığı ve Güvenliği konusudur.

Bu kapsamda, öncelik projede görevli öğrencilerimizde olmak üzere Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmeni Ali TOSUN tarafından İş Sağlığı ve İş Güvenliği - Atölye / İşyerinde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar konularında eğitim verildi.

Sonrasında ise diğer öğrencilerimizde de farkındalık yaratmak amacıyla, projede görevli öğrencilerimiz tarafından  İş Sağlığı ve Güvenliği Panosu  hazırlandı.