Etiket Sonuçları: öğrenci

Moda Tasarım Teknolojileri öğretmeni Hatice KOÇ ve Türk Dili ve Edebiyatı Perihan Şirin  danışmanlığında, Kitap Okuma Kulübü ve Moda Tasarım Teknolojileri öğrencilerinin katkılarıyla "KİTAP OKUMANIN ZAMANI YOKTUR" adlı pano çalışması yaptık. Panoda öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin okuduğu kitaplara yer vererek hem okumaya teşvik etmeyi hem de kitap-yazar tanıtımı yapmayı amaç edindik. Panoda kitap tavsiyesine de yer vererek öğrencilerimize öneri kitaplar sunduk.

9D Yiyecek İçecek Sınıfı öğrencileri, Öz Altındere Talha Süt Ürünleri Fabrikası'na gerçekleştirilen teknik gezi kapsamında, peynir çeşitleri ve üretim süreçleri hakkında detaylı bilgiler edinme fırsatı buldular. Bu öğrenciler ayrıca, peynir yapımını pratiğe dökme şansını elde ettiler.

Teknik gezi, Yiyecek İçecek Hizmetleri öğretmenleri Mustafa Alp Aslan ve Elif Dursun tarafından başarıyla organize edildi. Bu etkinlik, Yiyecek İçecek Hizmetleri öğretmenlerinin de katılımıyla gerçekleştirildi.

Öz Altındere Talha Süt Ürünleri Fabrikası, ev sahipliği için içten teşekkürlerimizi sunarız.

Haz

Kariyer Günleri kapsamında öğrencilerin meslek seçimlerinde rehberlik yapmak, farkındalıklarını ve motivasyonlarını artırmak, hedeflerini belirlemede yardımcı olmak amacıyla bilgiledirme semineri düzenlenmiştir.

Akyazı Nilüfer Hatun MTAL Yiyecek İçecek Hizmetleri alanından mezun olan ve Sakarya Üniversitesi Kırkpınar Meslek Yüksekokulunda Pastacılık ve Ekmekçilik bölümünde okuyan öğrencimiz Ayşenur Condul etkinliğimize katılarak bizleri gururlandırdı.

Sınav süreci, üniversite hayatı ve kariyer planlamalarından bahseden Ayşenur Condul mezun olacak öğrencilerimize yol gösterdi. Büyük ilgi ile karşılanan konuşması için kendisine teşekkür ediyoruz. Semineri organize eden Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmeni Ömer Berke Curoğlu'na da teşekkür ederiz.

AKYAZI 2. KÜME OKUL SPORLARI KIZ FUTSAL TURNUVASINDA okulumuz KIZ FUTSAL TAKIMI ilçe genelinde düzenlenen turnuvada 2. Oldu. Hasan Avcı öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının daim olmasını dileriz.

"YÖRESEL SAKLAMA KOŞULLARINI TANIMA VE SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDALARI KEŞFETME PROJESİ" kapsamında yiyecek içecek hizmetleri bölüm öğrencilerinin ürettiği ürünler sosyal sorumluluk projesi kapsamında deprem bölgesine gönderildi. Deprem bölgesine gönderilen ürünler haricindeki ürünlerimizi de yine bölgedeki ihtiyaçları karşılayabilmek adına okulumuzda satışa çıkardık. İlgiyle karşılanan standımıza ilk desteği Okul Müdürümüz Enver Ekici verdi. Bu güzel projede bizlere  destek olan herkese teşekkür ederiz.

Okulumuz rehber öğretmeni Nuriye BALCI tarafından 9-10 ve 11. sınıf öğrencilerimize, tüm dünyadaki okulların mücadele ettiği "Akran Zorbalığı" konusunda seminer verilmiştir. Akran zorbalığının ve türlerinin ne olduğu, nasıl mücadele edecekleri ve kimlerden  yardım isteyebilecekleri hakkında bilgilendirme yapılıp farkındalık oluşturulmuştur.

Alanında uzman, sektör tecrübesi olan aynı zamanda eğitmenlik yapan ve çeşitli akademik yazıları kaleme almış olan Şef Kübra Özel Kütahya'dan gelerek kızlarımıza eğitim verdi. Sektör tecrübesinden bizlere bahseden Şef Kübra Özel aynı zamanda işin pratik ve akademik yönlerini de anlattı. Öğrencilerimize kariyer basamaklarından bahsettiği söyleşinin ardından soslar ile ilgili kısa bir workshop yaparak pratikte dikkat edilmesi gerekenlere de değindi. Öğrencilere sunduğu katkıdan dolayı Kübra Özel ve bu etkinliği koordine eden yiyecek içecek hizmetleri alan şefi Gülistan Sezgi öğretmenimize teşekkür ediyoruz

Okulumuz Grafik ve Fotoğraf Alanı  ile Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı zümreler arası işbirliği kapsamında bugün güzel bir etkinliğe imza attı. Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencilerinin ders içinde yaptıkları sunum tabaklarının fotoğraflarını çeken  grafik öğrencileri aynı zamanda  farklı objeleri de  fotoğraflayarak keyifli vakit geçirdi. Okulumuz Grafik ve Fotoğraf alanı öğretmeni Kübra Basmaz, öğrencilere çekim denemelerini yaptırdı ve yiyecek fotoğrafçılığı hakkında bilgi verdi. Fotoğraf çekiminin ardından sunum tabaklarının tadına bakılarak etkinliğe son verildi.

Okulumuz Uygulama Anaokulu Minik Öğrencilerimiz Hayvanları Koruma Günü münasebetiyle öğretmenleri rehberliğinde, farkındalık oluşturmak ve çocuklarımıza hayvan sevgisi aşılamak amacıyla ilçemizde bulunan kedi ve köpeklere mama dağıtımı yaptı.

Yüreği kocaman sevgi dolu öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.