Etiket Sonuçları: Üniversite

Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı olarak gelenekselleştirmeyi düşündüğümüz Kep Devir Teslim Törenimizin ilkini başarı ile gerçekleştirdik.

Törende açılış konuşmasını yapan Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Gülistan Sezgi'nin ardından Okul Müdürümüz Enver Ekici de günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

Törende 12. sınıf bölüm birincimiz Tuğba Kahveci anlamlı konuşmasının ardından kepini 11.  sınıf bölüm birincimiz Kübra Turan'a devrederken heyecan dolu anlar yaşandı.

Devir teslim töreninin ardından Ali Tosun önderliğinde aşçılık yemini eden öğrencilerimiz bundan sonraki hayatları için ilk adımı atmış oldular.

Programı düzenleyen, katılım sağlayan, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Ağu

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Sonunda Gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Neticesinde Okulumuzun Üniversitelere Yerleştirdiği Öğrencilerimizin Listesi.

Okulumuz Öğrencilerinin Bu Başarılarında Emekleri Bulunan Öğretmenlerimize, Velilerimize Teşekkür Eder, Öğrencilerimize Yeni Eğitim Yerlerinde Başarılar Dileriz.

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencilerine yönelik olarak 23.05.2025 tarihinde Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Turizm Fakültesi ile Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokuluna tanıtım gezisi yapıldı. Gezi sırasında Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Turizm Fakültesinde bizimle ilgilenen Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Serkan ŞENGÜL ile üniversite bölümleri  ile ilgili öğrencilerimize sunum yapan Arş. Gör. Elif KAYMAZ hocalarımıza teşekkür ediyoruz.

Sapanca Turizm Meslek Yüksekokuluna düzenlenen gezi sırasında bizimle ilgilenen Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Şevki ULEMA ile üniversite bölümleri  ile ilgili öğrencilerimize sunum yapan Öğr. Gör. Arzu ÖZEL YILMAZCAN hocalarımız ile öğrencilerimize uygulama oteli hakkında bilgi veren Aşçılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Taner ÖZTÜRK ile Öğr. Gör. Evrim KARACA hocalarımıza teşekkür ediyoruz. Alanımız açısından verimli bir gezi oldu.

Üniversiteye yapılan gezinin ardından öğrencilerimizle birlikte Arifiye Gölpark'da piknik etkinliği yapıldı. Tüm olumsuz hava şartlarına rağmen güzel bir gün geçiren öğrencilerimiz eğlenerek etkinliklerini sonlandırdı.

Müdür yardımcılarımız  Ümit Yeşil ve Nadir Sönmez Öğretmenlerimiz Hasan Avcı  ve Ş.Elif ARAS 75 öğrenci  ile SAÜFEST gezisi gerçekleştirilmiştir.

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencilerine yönelik olarak 23.05.2022 Pazartesi günü Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Turizm Fakültesi ve Sapanca Turizm Meslek Yüksek Okulu'na Üniversite Tanıtım Gezisi yapılacaktır.

Şbt

2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2022 - YKS) 18 - 19 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Temel Yeterlik Testi (TYT) 18 Haziran,

Alan Yeterlik Testleri (AYT) ve

Yabancı Dil Testi (YDT) 19 Haziran tarihlerinde uygulanacak.

Bu oturumların başvuruları ise 11 Şubat - 7 Mart 2022 tarihleri arasında alınacak.

Raptiye Aday ogrencilerimiz YKS ye başvurularını ÖSYM nin Aday İşlemleri Sisteminden http://ais.osym.gov.tr adresinden tc kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak gerçekleştirebilirler. Daha önce Ösym şifresi olmayan öğrencilerimiz e-devlet şifresi ile ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine kayıt olarak veya e-devlet şifresi yoksa okulumuzdan ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine kayıt olup şifre alarak başvuru yapabilirler.

Şbt

Milli Savunma Üniversitesi’nin (MSÜ) Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlediği Üniversite Tanıtım Seminer programına okulumuz 12. Sınıf öğrencilerimiz ile birlikte katılım sağladık.

Üniversite Tanıtım Seminerinde Milli Savunma Üniversitesi’nde görevli Subaylar hem Milli Savunma Üniversitesi başvuru koşulları, sağlık ve spor şartları hem de üniversite eğitimi ve sonrasında bilgiler vererek öğrencilerin sorularını cevapladılar.