T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAKARYA / AKYAZI - Akyazı Nilüfer Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: Ömer CUROĞLU

Ara

         Okul Müdürümüz Enver EKİCİ,  Müdür Yardımcımız Ali TOSUN  ve Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Gülistan SEZGİ İstanbul'da düzenlenen 2022 Türkiye Uluslararası Gastronomi Fuarı ve Yemek Yarışmasında 2 Altın, 3 Gümüş Madalya kazanan öğrencilerimiz Sude KAZAN, Hilal AYDIN, Ayşenaz ÖZGÜR, Rümeysa Zehra ÇÖNT ve Fatmanur BODUR ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürümüz Ebubekir Sıddık SAVAŞÇI'yı ziyaret ederek başarılarını paylaştılar.

Gastronomi Şefler Federasyonu (Gastro Chefs) tarafından organize edilen yarışmada ilimize büyük gurur yaşatan öğrencilerimize hediyeler vererek ayrı ayrı tebrik eden Müdürümüz İl Milli Eğitim Müdürümüz Ebubekir Sıddık SAVAŞÇI, öğrencilerimizin başarılarında emeği olan öğretmenlerimizi ve okul yöneticilerimizi de kutladı.

        Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer'in teşvikleri ve Valiliğimiz himayelerinde yürütülen projeler sayesinde özellikle mesleki eğitim alanında son yıllarda görülen başarılardan büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Ebubekir Sıddık Savaşçı, ilimiz eğitimindeki başarılı sonuçların artarak devam edeceğini belirtti.

 

300'den fazla yarışmacı ve jüri üyesinin katılımıyla Kasım ayında İstanbul'da gerçekleştirilen 2022 Türkiye Uluslararası Gastronomi Fuarı ve Yemek Yarışmasında öğrencilerimizin kazandığı başarılar şöyle:

 

Şefler Zirvesi Lise Aşçı Makarna Tabağı kategorisinde;

Ayşe Naz ÖZGÜR isimli öğrencimiz "Peynir Dolgulu Bal Kabaklı Makarna" tabağı ile ALTIN Madalya alarak 1. oldu.

 

Şefler Zirvesi Lise Tatlı Tabağı kategorisinde;

Rümeysa Zehra ÇÖNT isimli öğrencimiz "Elma Rüyası" tabağı ile ALTIN Madalya alarak 1. oldu.

 

Şefler Zirvesi Lise Tatlı Tabağı kategorisinde;

Hilal AYDIN isimli öğrencimiz "Helva Köpüklü Armudiye Tatlısı" tabağı ile GÜMÜŞ Madalya alarak 2. oldu.

 

Şefler Zirvesi Lise Ana Yemek Tabağı kategorisinde; 

Sude KAZAN isimli öğrencimiz "Bıldırcın Yuvası" tabağı ile GÜMÜŞ Madalya alarak 2. oldu.

 

Şefler Zirvesi Lise Balık Tabağı kategorisinde;

Fatma Nur BODUR isimli öğrencimiz "Pesto Soslu Levrek" tabağı ile GÜMÜŞ Madalya alarak 2. oldu.

Ara

Gastronomi Şefler Federasyonu (Gastro Chefs) tarafından 4-6 Kasım 2022 tarihlerinde organize edilen 2022 Türkiye Uluslararası Gastronomi Fuarı  ve Yemek Yarışmasına katılan öğrencilerimiz Ayşenaz ÖZGÜR ve Rümeysa ÇÖNT ALTIN MADALYA, Sude KAZAN, Hilal AYDIN ve Fatmanur BODUR ise GÜMÜŞ MADALYA alarak dönmüşlerdi.

 

Yarışmada başarı sağlayan öğrencilerimizi ilk olarak yarışma alanında öğrenciler ile birlikte bulunan Müdür Yardımcımız Ali TOSUN tebrik etti. Öğrencilerini daha önce de alanları ile ilgili yarışmalara hazırlayan Yiyecek - İçecek Hizmetleri Alan Şefi Gülistan SEZGİ'de madalya alan öğrencilerine ve zümre arkadaşlarına teşekkür ederek öğrencilerinin sıkı çalışmalarının karşılıklarını kazandıkları madalyalar ile aldıklarını belirtti.

 

İstanbul Şefler Zivesi'nden madalyalar ile dönen öğrencilerimiz için okulda madalya töreni yapılarak öğrencilere hediyeler verildi. Törende Okul Müdürümüz Enver EKİCİ 'Öğrencilerimiz katıldıkları yarışmada kategorilerinde 1.cilik ve 2.cilik elde ederek madalyalar ile döndüler. Onların başarılar kazanmaları bizleri hem gururlandırdı hem de mutlu etti. Öncelikle öğrencilerimize yol gösteren, rehberlik eden ve onlara emek harcayan Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefimiz Gülistan SEZGİ başta olmak üzere Elif DURSUN, Ömer Berke CUROĞLU ve Ayşen DORU'ya teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz kendi mesleki alanlarında başarı sağladıkça hem eğitim aldıkları mesleki alanları ile ufukları açılıyor hem de kendilerinden sonraki arkadaşlarına güzel örnekler oluyorlar. Azim, kararlılık ile sıkı çalışmanın başarıları beraberinde getirdiğini öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz sayesinde gördük, katılan öğrencilerimizi tebrik ederim'' dedi.

Ara

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencileri İstanbul Şefler Zirvesi Yemek Yarışması'ndan dereceler ile döndüler.

 

Gastronomi Şefler Federasyonu (Gastro Chefs) tarafından organize edilen 2022 Türkiye Uluslararası Gastronomi Fuarı  ve Yemek Yarışması 4-6 Kasım 2022 tarihlerinde İstanbul'da 300'den fazla yarışmacı ve jüri üyesinin katılımı ile gerçekleştirildi.

 

Düzenlenen yarışmaya Okulumuz Yiyecek - İçecek Hizmetleri Alan Şefi Gülistan SEZGİ liderliğinde, Alan Öğretmenlerimiz Elif DURSUN, Ömer Berke CUROĞLU ve Ayşen DORU'nun rehberliğinde öğrencilerimizde katılım sağladırlar. Öğrencilerimiz Lise Ana Yemek Tabağı, Lise Balık Tabağı, Lise Aşçı Makarna Tabağı ve Lise Tatlı Tabağı  kategorilerinden yarıştı. Öğrenciler birçok ilden yarışmaya gelen rakipleri ile mücadele ederek aldıkları dereceler ile emeklerinin karşılığını aldılar.

 

➡️ Şefler Zirvesi Lise Aşçı Makarna Tabağı kategorisinde;

Ayşe Naz ÖZGÜR isimli öğrencimiz "Peynir Dolgulu Bal Kabaklı Makarna" tabağı ile ALTIN Madalya alarak 1. oldu.

 

➡️ Şefler Zirvesi Lise Tatlı Tabağı kategorisinde;

Rümeysa Zehra ÇÖNT isimli öğrencimiz "Elma Rüyası" tabağı ile ALTIN Madalya alarak 1. oldu.

Hilal AYDIN isimli öğrencimiz "Helva Köpüklü Armudiye Tatlısı" tabağı ile GÜMÜŞ Madalya alarak 2. oldu.

 

➡️Şefler Zirvesi Lise Ana Yemek Tabağı kategorisinde; 

Sude KAZAN isimli öğrencimiz "Bıldırcın Yuvası" tabağı ile GÜMÜŞ Madalya alarak 2. oldu.

 

➡️Şefler Zirvesi Lise Balık Tabağı kategorisinde;

Fatma Nur BODUR isimli öğrencimiz "Pesto Soslu Levrek" tabağı ile GÜMÜŞ Madalya alarak 2. oldu.