Etiket Sonuçları: Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü

2- Grafik Ve Fotoğraf Bölümü,

3- Moda Tasarım Teknolojileri Bölümü,

4- Yiyecek-İçecek Hizmetleri Bölümü

Akyazı Nilüfer Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mesleki Alan Tanıtım Videosu 2019

Mesleki Alanlar :

1- Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü,

2- El Sanatları Teknolojisi Bölümü,

3- Grafik Ve Fotoğrafçılık Bölümü,

4- Moda Tasarım Teknolojileri Bölümü,

5- Sanat ve Tasarım Bölümü

6- Yiyecek - İçecek Hizmetleri Bölümü

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü 11. Sınıf öğrencileri öğretmenleri eşliğinde İFTAR sofrasında bulutu.

Öğrencilerimiz Ramazan ayının vermiş olduğu manevi iklim, birlik ve beraberlik ruhunu beraber yaşayarak sınavları öncesinde motive oldular.

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü 10. Sınıf öğrencileri öğretmenleri eşliğinde İFTAR sofrasında buluşarak Ramazan ayının vermiş olduğu manevi motivasyonu beraber yaşadılar.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölüm öğrencilerimiz, misafir okulumuz ve Anaokulu öğrencilerimizle coşkuyla kutladık.

Ayrıca Uygılama Anaokulu minik öğrencilerimiz 23 Nisan konulu pano hazırladılar.

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü 15 Mart Cuma günü İstanbul´a gezi düzenledi.

Gezi kapsamında öğrencilerimiz Sunay Akın Oyuncak Müzesini gezerek eğlenceli anlar geçirdi.

Ardından Medipol Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümünü de ziyaret eden öğrencilerimiz yüksek öğrenim konusunda bilgi edindiler.

7 Mart Perşembe günü Regaip Kandili olması münasebetiyle Ugulama Anaokulumuz Minik Öğrencilerimiz öğretmenleri eşliğinde ilçemiz Akyazı Yeni Camiine ziyaret gerçekleştirmişlerdir.

Şbt

Okulumuz Uygulama Anaokulu Minik Öğrencilerinin öğretmenleri rehberliğinde SCAMPER Tekniği ile hazırladıkları çalışma örnekleri..

(SCAMPER Tekniği, yaratıcı düşünmenin geliştirilmesinde kullanılan uygulanması kolay, eğlenceli bir beyin fırtınası yöntemidir. Çocuklara farklı düşünme, hayal kurma ve sezgilerini kullanarak özgün ürünler ortaya koyma şansı verir.  SCAMPER okul öncesinden başlayarak her düzeyde eğlenceli bir şekilde uygulanabilir.)

Çocuk Gelişimi ve Egitimi Bölümü öğretmen ve öğrencileri: Öğrencilerimizin kış günlerinde iyi beslenmelerine dikkat cekmek, faydali aliskanliklar kazandırmak ve doğal meyve suyu tüketimini arttirmak icin "C"vitamini şenliği düzenlenmiştir.

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü 10. Sınıf öğrencilerimiz Alan Tanıtımları Kapsamında, Uygulama Anaokulumuz minik öğrencilerinmize yönelik olarak tiyatro gösterisi ve çeşitli dans gösterileri sergileyerek minik öğrencilerimizin eğlenceli bir gün geçirmelerine katkıda bulundular.