Etiket Sonuçları: yetenek

Okulumuzda yarışması coşkusu, öğrencilerimiz yetenek yarışmasında eğlenirken hünerlerini de sergilediler

Okul öğretmenlerimizden Turgut Kocabaş, Hatice Sema Okur, Sümeyra Bal, ,Aynur Gündüz ve Gülçin Nilay Önalın önderliğinde öğrencilerimiz için hazırladıkları yetenek yarışmasıyla gençlere hem eğlenme hem de yeteneklerini gösterme imkanı sundular.

Yoğun bir katılımın olduğu yarışmada gençler birçok dalda yeteneklerini sergilediler.

Heyecan ve coşkunun bol olduğu günde 11/A sınıfı öğrencileri tiyatro gösterileriyle 1'inciliği göğüslerken, 11/C sınıfı defile konsepti ile 2'nciliği, 10/A sınıfı dans gösterisi ile 3'ncülüğü aldı.

Yunus Emre Temalı Tişört Tasarım Yarışması

“Dil Söyler Kulak Din..ler, Kalp Söyler Kainat Dinler”

Bu sözün size çağrıştrdığı tasarımı 20 cm x 20 cm kağıda tasarımınızı yapın ve dereceye giren tasarım tişörte basılsın.

Son Başvuru Tarihi: 19.04.2024

Nilüfer Hatun M.T.A.L yeteneğini arıyor. Sen de sahne sırası benim diyorsan, yeteneklerini herkesle paylaşmak istiyorsan geç olmadan başvurunu tamamla, ödülü kazan.

Son Başvuru:15/03/2024

Yarışma Tarihi: 16/04/2024