Etiket Sonuçları: münazara

10/C Moda Tasarım teknolojileri sınıfında felsefe öğretmeni Aynur Gündüz koordinesinde felsefe dersinde "Akım Kapmaca" adlı yarışma düzenlendi. Eğlenerek şimdiye kadar derste işlenmiş olan felsefi akımların tekrarı yapıldı.

10/B Grafik ve Fotoğraf sınıfı ile felsefe dersinde münazara etkinliği yapılmıştır. Doğru bilginin mümkün olup olmadığı konusu üzerinde filozofların fikirleri tartışılmıştır. Eğlenceli ve aktiviteli bir ders işlenmiştir.

11-A sınıfında felsefe dersi öğretmeni Aynur Gündüzün koordinatörlüğünde münazara etkinliği gerçekleştirilmiştir. F. Bacon'un"Bilgi güçtür. " sözünden hareketle bilginin olumlu ve olumsuz yönlerinin güncel hayattan örneklerle tartışılması yapılmıştır. Yapılan bu etkinlikte öğrencilerimizin görüş geliştirmeleri ve farkındalık kazanmaları amaçlanmıştır. Etkinliğimize okul müdürü Enver Ekici, müdür yardımcısı Cengiz Varol,okul öğretmenlerimizden Gülçin Nilay Önal,Sümeyra Bal, Dilek Yıldırım,Gülistan Cirit katılım sağlamıştır. Katılımları için öğretmenlerimize teşekkür ederiz.