Etiket Sonuçları: dünya kadınlar günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı 12 Teknik Sınıfı öğrencileri, Alan Şefi Soner ÇENGELOĞLU, Atölye Şefi Ali TOSUN ve Sınıf Rehber Öğretmenleri Saliha Gözde MERSİN rehberliğinde anne ve ablalarına süpriz bir kutlama etkinliği gerçekleştirdi.

Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı 12 Teknik Sınıfı öğrencileri sabahtan mutfak atölyesinde anne ve ablaları için yiyecekkler hazırlayarak düzenlenen servis atölyesinde açtıkları büfe ile onların beğenilerine sundular.

Daha sonra okula gelen anne ve ablalarına Okul Müdüremiz Sebiha YAZICI´nın konuşması sonrasında hazırladıkları kısa programı sundular ve yine kendilerinin süslemiş oldukları çiçekleri vererek onların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladılar.