Etiket Sonuçları: bakış açısı

11-A sınıfında felsefe dersi öğretmeni Aynur Gündüzün koordinatörlüğünde münazara etkinliği gerçekleştirilmiştir. F. Bacon'un"Bilgi güçtür. " sözünden hareketle bilginin olumlu ve olumsuz yönlerinin güncel hayattan örneklerle tartışılması yapılmıştır. Yapılan bu etkinlikte öğrencilerimizin görüş geliştirmeleri ve farkındalık kazanmaları amaçlanmıştır. Etkinliğimize okul müdürü Enver Ekici, müdür yardımcısı Cengiz Varol,okul öğretmenlerimizden Gülçin Nilay Önal,Sümeyra Bal, Dilek Yıldırım,Gülistan Cirit katılım sağlamıştır. Katılımları için öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

11-A sınıfı ile psikoloji dersi bünyesinde Değerler Eğitimi kapsamlı ders  öğretmeni  Aynur Gündüz ve kulüp üyeleri Kübra Basmaz, Gülistan Cirit koordinatörlüğünde okul panosu oluşturulmuştur.