Etiket Sonuçları: YKS

Şbt

2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2022 - YKS) 18 - 19 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Temel Yeterlik Testi (TYT) 18 Haziran,

Alan Yeterlik Testleri (AYT) ve

Yabancı Dil Testi (YDT) 19 Haziran tarihlerinde uygulanacak.

Bu oturumların başvuruları ise 11 Şubat - 7 Mart 2022 tarihleri arasında alınacak.

Raptiye Aday ogrencilerimiz YKS ye başvurularını ÖSYM nin Aday İşlemleri Sisteminden http://ais.osym.gov.tr adresinden tc kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak gerçekleştirebilirler. Daha önce Ösym şifresi olmayan öğrencilerimiz e-devlet şifresi ile ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine kayıt olarak veya e-devlet şifresi yoksa okulumuzdan ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine kayıt olup şifre alarak başvuru yapabilirler.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tanıtımına yönelik olarak, okulumuz Rehberlik Öğretmeni Merve HASTURGUT tarafından öğrencilerimizi bilgilendirmek ve değişiklikleri duyurmak amacıyla pano çalışması hazırlanmıştır.