Etiket Sonuçları: Voleybol

Haz

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmenleri Ramazan Hacıeyüpoğlu ve Hasan Avcı'nın gönüllü sınıf grupları ile planladığı voleybol turnuvasının kazananlarına okul müdürümüz Enver EKİCİ tarafından kupaları verildi.

1. 11/A

2. 9/D

3. 11/D

4. 11/E

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmenleri Ramazan Hacıeyüpoğlu ve Hasan Avcı'nın gönüllü sınıf grupları ile planladığı voleybol turnuvaları yapıldı. Turnuvalar okulumuzda büyük bir heyecanla yapıldı. Büyük heyecan ve rekabetle yapılan maçların sıralaması

1. 11/A

2. 9/D

3. 11/D

4. 11/E

oldu. Voleybol Turnuvasında dereceye giren sınıflarımızı tebrik ederiz. Turnuvalara katılan sınıflarımıza ve arkadaşlarına destek olan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Akyazı Kaymakamlığı, Akyazı Belediye Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından gençlerimizi spora teşvik etmek, hareket etmeye yönlendirmek amacıyla ve Avrupa Hareketlilik Haftası olması münasebetiyle düzenlenen "Okulum İçin Yarışıyorum Ailemle Spor yapıyorum" Voleybol Turnuvasında Liselerarası Genç Kızlar Kategorisinde Okulumuz Voleybol Takımı Akyazı 1. oldu.

Turnuvanın Final karşılaşması ve Ödül törenine Akyazı Kaymakamımız Yakup GÜNEY, Akyazı Belediye Başkanımız Bilal SOYKAN, Akyazı İlçe Spor Müdürü Adem ALTUN, Beden Eğitim Öğretmenlerimiz Ramazan HACIEYÜPOĞLU ile Hasan AVCI katılarak takımlarla birlikte topluca hatıra fotoğrafı çekildiler.

20 takım 240 sporcunun katıldığı   "Okulum İçin Yarışıyorum Ailemle Spor yapıyorum" Voleybol Turnuvasında müsabakalar toplamda 10 gün sürdü.Okul Yönetimi olarak, turnuda aktif olarak görev alan okulumuz Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ramazan HACIEYÜPOĞLU'na, okulumuz Voleybol Takmına ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Akyazı Nilüfer Hatun MTAL filede esiyor.

Liseler arası voleybol il birinciliği müsabakalarında İlcemizi temsil eden kızlarımız ikinci maçında da sahadan galibiyetle ayrıldı.

Ferizli MTAL ile Lütfü Yaman Spor Salonunda karşılaşan kızlarımız Beden Eğitimi Öğretmeni Ramazan HACIEYÜPOĞLU'nun verdiği taktiklerle setleri 25 - 11 ve 25 - 14 kazanarak sahadan 2 - 0 onde ayrılmasını bildile.

25/12/2019 Çarşamba günü gruptaki son macını Tansu Çiller MTAL ile yapacak olan kizlarımız bu macıda alırlar ise bur üst gruba çıkacaklar.

Kızlarımıza basarılar diliyoruz.

2019 2020 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları müsabakarı başladı.

Bugün Sakarya Lütfü Yaman Spor Salonunda başlayan Voleybol Genç Kızlar Liselerarası Voleybol İl Birinciliğinde Akyazı Temsilcisi olan okulumuz Nilüfer Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sakarya Özel Uğur Gelişim Anadolu Lisesini   25-21 ,22-25 ve 15-7 lik setlerle yenmesini bildi.

Temsilcimiz ilk set oyuna iyi başladı. Kadrosunda ikinci ligden oyuncu bulunduran Uğur Gelişim ilk seti kaybettikten sonra ikinci sette atağa geçerek temsilcimize zor anlar yaşattı. Karar setinde kızlarımız morallerini yüksek tutarak Akyazımıza galibiyetle dönmesini bildi.

20 Aralık Cuma Günü Ferizli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile yapacağı karşılaşmaya hazırlıklarını dolu dizgin sürdüren temsilcimize şimdiden başarılar diliyoruz.

Tebrikler kızlarımıza..

Ayrıca maç öncesi spor salonundaki ziyaretleri için Akyazı Belediye Başkanımız Bilal SOYKAN'a da teşekkür ederiz.

Akyazı İlçe Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Külüpler Haftası ve Cumhuriyet Kupası Genç Kızlar kategorisinde Okulumuz Voleybol Takımı rakiplerini yenerek Akyazı 2. si oldu.

Okulumuz Voleybol Takımına okulda düzenlenen törenle Okul Müdürümüz Enver EKİCİ tarafından kupaları verildi. Okul Müdürümüz Enver EKİCİ okulumuza kupa kazandırarak sportif başarı sağlayan öğrencilerimize ve onları hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmeni Ramazan HACIEYÜPOĞLU'na teşekkür etti. Öğrencilerimiz ise yürütülmekte olan Barış Pınarı harekatında görev alan kahraman askerlerimizi unutmayarak asker selamı ile karşılık verdi.

İlçe Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Külüpler Haftası ve Cumhuriyet Kupasında ilçemiz ortaokulları ve liseleri müthiş maçlar çıkararak turnuvayı sonlandırdı. 7 Ekimde başlayan turnuvada;

- Yıldız Kızlar da Cumhuriyet Ortaokulu şampiyonluğu göğüsledi, ikincilği Madanoğlu Ortaokulu, Üçüncülüğü ise İnönü Ortaokulu kazandı.

- Yıldız erkeklerde ise Cumhiyet Ortaokulu birinciilği  göğüsledi, İkinciliği ise  Madanoğlu Ortaokulu, Üçüncülüğü Dr Enver Ören Ortaokulu kazandı.

- Genç erkekler Eyüp Genç Fen Lisesi birinciliği, Akyazı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncülüğü imam hatip lisesi kazandı.

- Genç kızlarda kalitesi çok yüksek maçlar sonunda  İşmont Halil Bildirici Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinciliği, Nilüfer Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinciliği, Konuralp Anadolu Lisesi ise üçüncülüğü kazandı.

Akyazı adına sportif anlamda çok güzel bir turnuva oldu. Turnuda aktif olarak görev alan okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Ramazan HACIEYÜPOĞLU'na ve emeği geçen herkese teşekkürler. Ayrıca çocuklarımız yürütülmekte olan harekatıda unutmayarak askerlerimize  selam durdu.

Haz

İlçe Voleybol Turnuvasında Akyazı 3. sü olan okulumuz Voleybol Takımı öğrencilerimiz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenlerinde Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ramazan HACIEYÜPOĞLU ile birlikte Bayrak Kortejinde yerlerini aldılar.

Haz

İlçe Voleybol Turnuvasında Akyazı 3. sü olan okulumuz Voleybol Takımı öğrencilerimize Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ramazan HACIEYÜPOĞLU tarafından motivasyon yemeği verildi.

Okulumuz Voleybol Takımı İlçe Voleybol Turnuvasında Akyazı 3. sü oldu.

Öncelikle onları hazırlayan öğretmenlerimize ve emek harcayarak başarı sağlayan öğrencilerimize ve onlara destek veren öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devam etmesini dileriz.