Etiket Sonuçları: Uygulama Anaokulu

Dünyada ilk ve tek olan Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk 'ün dil, din, ırk ayrımı yapmadan tüm çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı UYGULAMA ANAOKULUMUZ' da coşku ile kutlandı.

Okulumuz ve çevredeki çocuklarımızın ve velilerimizin katılımı gerçekleştirilen bayram kutlamamız coşkulu geçti. İstiklal Marşımızın okunması ile başladı,tiyatro,dans, drama gösterileri ile devam ederken, çocuklarımıza yüz boyama etkinliği yapıldı. Ayrıca çocuklarımıza Türk Bayrağı, balon ve Kek ikramı yapıldı.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Başka etkinliklerde görüşmek dileklerimizle....

Uygulama Anaokulu Minik Öğrencilerimiz için Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında, Anaokulu bahçemize Kızılay çadırı kuruldu ve öğrencilerimize kan bağışının önemi ve afet sonrasında yapılan işlemler hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Uygulama Anaokulu Minik Öğrencilerimiz öğretmenleri Ali ÇALIŞKAN ve Salih KARAGÖZ'ün organize ettikleri etkinlikle turşu kurdular.

Okul Müdürümüz Enver EKİCİ etkinliğe katılan velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederek bu tarz uygulamaların devam edeceğini belirtti.

Etkinlikte Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü öğrencileri ve öğretmenleri ile Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencileri ve öğretmenleri de minik öğrencilerimize ve velilerimize yardım ederek etkinliğe katkı sağladılar.

Okulumuz Uygulama Anaokulu minik öğrencileri trafik kurallarını daha iyi öğrenebilmek ve öğrendiklerini pekiştirmek için Trafik Parka yaptıkkları geziden kareler.

Okulumuz Uygulama Anaokulu minik öğrencileri Anneler Gününü erken kutladı.

Ramazan ayı dolayısıyla Uygulama Anaokulu Minik Kalpler Sınıfı babaların da katılımıyla anneler günü kahvaltısını Kuzuluk Tabiat Parkında yaptı.

Kahvaltı finalinde ise öğrencilerimiz her anneye özel hediyelerini takdim etti.

Okulumuz Uygulama Anaokulu Öğrencileri 24.04.2019 Akşamı Akyazı Sosyal Gelişim Merkezinde Öğretmenleri ile Birlikte Hazırladıkları Yılsonu Gösterisini Ailelerinin Beğenisine Sundular.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölüm öğrencilerimiz, misafir okulumuz ve Anaokulu öğrencilerimizle coşkuyla kutladık.

Ayrıca Uygılama Anaokulu minik öğrencilerimiz 23 Nisan konulu pano hazırladılar.

Okulumuz Uygulama Anaokulu Minik Öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilen ´Doğamız ve Çevremiz´ projesi kapsamında;

Öncelikle öğretmenleri ile birlikte kuşların aç kalmaması için kuş yemlikleri yapıldı ve yemlikler ağaçlara asıldı. Minik öğrencilerimize doğa sevgisi aşılandı.

Daha sonra ise ´Geri Dönüşüm Muhteşem Olacak´ etkinliğinde ise sınıflarda kullanılan atıkları sınıflamaya başlanarak minik öğrencilerimiz geri dönüşüm konusunda bilinçlendirildi.

7 Mart Perşembe günü Regaip Kandili olması münasebetiyle Ugulama Anaokulumuz Minik Öğrencilerimiz öğretmenleri eşliğinde ilçemiz Akyazı Yeni Camiine ziyaret gerçekleştirmişlerdir.

Şbt

Okulumuz Uygulama Anaokulu Minik Öğrencilerinin öğretmenleri rehberliğinde SCAMPER Tekniği ile hazırladıkları çalışma örnekleri..

(SCAMPER Tekniği, yaratıcı düşünmenin geliştirilmesinde kullanılan uygulanması kolay, eğlenceli bir beyin fırtınası yöntemidir. Çocuklara farklı düşünme, hayal kurma ve sezgilerini kullanarak özgün ürünler ortaya koyma şansı verir.  SCAMPER okul öncesinden başlayarak her düzeyde eğlenceli bir şekilde uygulanabilir.)

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü 10. Sınıf öğrencilerimiz Alan Tanıtımları Kapsamında, Uygulama Anaokulumuz minik öğrencilerinmize yönelik olarak tiyatro gösterisi ve çeşitli dans gösterileri sergileyerek minik öğrencilerimizin eğlenceli bir gün geçirmelerine katkıda bulundular.