Etiket Sonuçları: Teknik Gezi

9D Yiyecek İçecek Sınıfı öğrencileri, Öz Altındere Talha Süt Ürünleri Fabrikası'na gerçekleştirilen teknik gezi kapsamında, peynir çeşitleri ve üretim süreçleri hakkında detaylı bilgiler edinme fırsatı buldular. Bu öğrenciler ayrıca, peynir yapımını pratiğe dökme şansını elde ettiler.

Teknik gezi, Yiyecek İçecek Hizmetleri öğretmenleri Mustafa Alp Aslan ve Elif Dursun tarafından başarıyla organize edildi. Bu etkinlik, Yiyecek İçecek Hizmetleri öğretmenlerinin de katılımıyla gerçekleştirildi.

Öz Altındere Talha Süt Ürünleri Fabrikası, ev sahipliği için içten teşekkürlerimizi sunarız.

Okulumuz Moda Tasarım Tekn. Alanı 11. Sınıf öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz 29/11/2023 tarihinde ilçemizde büyük bir alanda tekstil ürünleri üreten IŞMONT firmasını ziyaret etmişlerdir. Alanları ile ilgili teknolojinin üst düzeyde olduğu tekstil makinalarını ve iş akış sistemini yakından görme fırsatı yakalamışlardır. Bizi ağırlayan firmamıza teşekkür ederiz.

Yiyecek İçecek Hizmetleri 11. Sınıf öğrencileriyle İhlas Kuzuluk Termal Otele teknik gezi düzenlenmiştir. Teknik gezi sırasında otel bölümlerini yakından ziyaret etme imkanı bulan öğrencilerimiz otel işletmesi hakkında da bilgi sahibi oldular.

Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmeni Elif Dursun'un organize ettiği geziye alan öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

İhlas Kuzuluk Termal Otele ev sahiplikleri için teşekkür ederiz.

9 yiyecek sınıfı öğrencileriyle Öz Altındere Talha Süt Ürünleri Fabrikasına teknik gezi düzenledi. Teknik gezi sırasında  peynir çeşitlerini ve  yapım detaylarını öğrenen öğrenciler aynı zamanda  peynir yapımını deneyimledi.

Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmeni Ömer Berke Curoğlunu'nun organize ettiği gezi, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Gülistan Sezgi ile Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmeni Elif Dursun'un katılımıyla gerçekleştirildi.

Öz Altındere Talha Süt Ürünleri Fabrikasına ev sahiplikleri için çok teşekkür ederiz.

Moda Tasarım Teknolojileri Alanı 11/C ve 10/D sınıfı öğrencilerimizle Evran Tekstil ve İlknur Konfeksiyon işletmelerine ziyaretlerde bulunduk. Öğrencilerimiz okulda öğrendikleri becerileri, iş akışını, kalite kontrol, paketleme bölümlerini, sektörde bulunan son teknoloji makinaları fabrika ortamında gözlemleme fırsatı buldular.