Etiket Sonuçları: Sözümüz Kitap Olsun

Kas

Türk Dili ve Edebiyati öğretmenleri Oğuz K. ŞALLI, Çiğdem AYDOĞAN ve Perihan ŞİRİN'in hazırladığı Sözümüz Kitap Olsun kitap grubunun Kasım ayı etkinligi Akyazı Dr. Mehmet Niyazi Halk Kutuphanesinde gerceklestirildi.

Üstad Tanpınar'ın ölümsüz yapıtı Saatleri Ayarlama Enstitüsü adlı eserin tahliline yer verilen çalısma yoğun ilgiyle karşılandı. Katılımcıların eser üzerine biriktirdikleri fikirler keyifli ve lezzetli anlarin yaşanmasına vesile oldu.

Katılımcılar gelecek ayın ilk çarşambası Uçurtma Avcısı adli eserle buluşmak üzere kısır kültür hayatimiza kattiklari eşsiz ahenkle ayrıldılar.

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyati zumresince hazirlanan "Sözümüz Kitap Olsun" okuma etkinligi son derece guzel ve keyifli geçti. Katilimcilarin merakla bekledikleri gecede eser üzerine derin ve eglenceli tahlillere yer verildi.

Okulumuz öğretmenlerinden Oğuz Kağan ŞALLI, Çiğdem AYDOĞAN, Perihan ŞİRİN' in hazırladığı ve sunduğu etkinlik cesitli ikramlar ve hediye takdimiyle devam etti.

Katilimcilar tarafinda cok beğenilen okuma etkinliginin ikincisi icin 6 Kasim 2019 tarihi ve Saatleri Ayarlama Enstitusu adli eser belirlendi.