Etiket Sonuçları: SANAT VE TASARIM ALANI

Akyazı İlçe Spor Müdürlüğü ve Akyazı Toplum Sağlık Hizmetleri Başkanlığının hazırlamış olduğu ´Teknoloji Bağımlılığı´ konulu seminere katılan okulumuz Sanat Ve Tasarım Alanı Öğrencileri seminer sonrası Tknoloji bağımlılığndan kurtulmak için düzenlenen oyunlara katılarak sınavlar öncesi moral depoladılar.

Okulumuz Sanat ve Tasarım Alan Öğretmeni Turgay ÇAKIR ve El Sanatları Teknolojisi Alan Öğretmeni Gamze Firdes BEYATLI, Okul - Öğrenci - Veli İşbirliği / Veli Ziyaretleri kapsamında Sanat ve Tasarım Alanı 12. Sınıf Gülay UZUN´un ailesi ni ziyaret etti.

Okul - Öğrenci - Veli işbirliği kapsamında öğretmenlerimizin gerçekleştirdikleri Veli ziyaretinde aileler mutluklarını dile getirerek bu tür buluşmalardan memnun olduklarını ve  öğretmenlerimiz ise çok verimli geçtiğini belirttiler.

Okulumuz Sanat ve Tasarım Alanı Öğretmeni Turgay ÇAKIR ve Grafik Alanı Öğretmenleri Ela ÇELİK ve Sinem AY rehberliğinde, bölüm öğrencilerimiz tarafından derslerinde hazırladıkları ürünler Alan Tanıtımı için okulumuz vitrin alanında sergilendi.

Sergi Alanında, Sanat ve Tasarım Alanı öğrencilerimiz tarafından;

- Öncelikle Ahşap Oyma Tekniği kullanılarak yapılan hayvan figürleri daha sonra boyanarak son hallleri verildi ve sergilendi.

- Filografi Sanatı üzerine yapılan tablo çalışmalar sergilendi.

- El işi nakışı işlemeleri ile SANAT VE TASARIM bölüm adı olarak işlendi ve sergilendi.

- Resimlerde hem tuval üzerine akrilik boya ile hem de karakalem kullanılarak yapılan çalışmalar sergilendi ve diğer öğrencilerin beğenilerine sunuldu.

Sergi Alanında, Grafik Alanı öğrencilerimiz tarafından ise;

- Öğrencilerimizin Bilgisayar Prgogramlarını kullanarak kendi tasarladıkları Afişler ve kartvizitler sergilendi.

Bölüm öğretmenleri Alan tanıtımına katkı sağlayan öğrencilerine teşekkür ettiler.

Okul Bahçemizde Güzelleştirme ve Peyzaj Çalışmaları kapsamında, Sanat ve Tasarım Alanı öğrencilerimiz,  okulumuz girişinde bulunan çiçeklikleri elden geçirerek öncelikle temizledi ve bakımlarını yaparak boyadı.

Okulumuz  Sanat - Tasarım ve Grafik alanı 11. Sınıf öğrencileri, Bölüm Öğretmenleri Dilek ATEŞ, Turgay ÇAKIR ve Ela ÇELİK rehberliğinde servis ataölyesinde ‘SANATIN GENÇ YÜZLERİ’ isimli resim sergisi açtı.

Açılan sergide Sanat - Tasarım ve Grafik Alanı öğrencileri kendi yüzlerini tuvale aktararak kazandıkları yeterlilikleri gösterme fırsatı buldular.

Ayrıca farklı teknik ve yöntemler kullanarak yaptıkları bu çalışmalarla renk uyumu, kompozisyon ve daha pek çok sanatsal unsuru kavradılar.