Etiket Sonuçları: Moda Tasarım Teknolojileri Alanı

2022 Avrupa Mesleki Beceriler Haftası Etkinlikleri kapsamında Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Mesleki Eğitim Arkadaşınla Yarış" yarışmasında okulumuzda dereceye giren öğrencilerimizi, okul müdürümüz Enver Ekici tebrik etti ve öğrencilerimize hediyelerini takdim etti. Moda Tasarımı Teknolojileri Alanı öğrencilerimiz Nuray GENÇ ve Binnur AYGÜN ikinci olmuşlardır. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Recep Özdemir göstermiş oldukları çaba ve başarıdan dolayı öğrencilerimizi tebrik ederek başarı belgesi verdi. Yarışmada ilçemiz ve okulumuzu temsil ettikleri için öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Avrupa Mesleki Beceri Haftası kapsamında ModaTasarım Teknolojileri alanı olarak okul bahçesinde stand açtık. Standımızda öğrencilerimizin hazırlamış olduğu çalışmaları sergiledik. Alan öğrencilerimiz ilçemiz bünyesinde yer alan ilköğretim okullarının 7.ve 8.sınıf  öğrencilerine bölümümüz hakkında bilgi vererek alanımızı tanıttılar.

16 Mayıs 2019 Perşembe günü Moda Tasarım Teknolojileri Alanı öğrencilerine yönelik olarak okulumuz servis salonunda Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi ve Moda Tasarımcı Toprak TEMEL’in katılımıyla “Hedefleriniz Seçimlerinizdir” başlıklı seminer düzenledik.

Moda TAsarım Teknolojileri Alanı öğrencilerimizin katıldığı seminerde konuğumuz moda tasarımı, hedef seçimi, meslek seçimi, tasarım, koleksiyon, trend, markalaşma, sektörün durumu ve ihtiyaçları gibi konularda öğrencilerimizi bilgilendirdi. Öğrencilerimizin aktif olarak katılım sağladığı seminerde zaman zaman söz öğrencilerimize bırakılarak soru-cevap bölümü de yapıldı.

Seminer sonunda Müdür Yardımcımız Enver YILMAZ konuşmacı misafirimize teşekkür etti. Misafirimize öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz adına bu yararlı seminer için teşekkür ediyoruz.

OKUL – SEKTÖR İŞBİRLİĞİ - AYDIN İÇ GİYİM / İLKNUR KONFEKSİYON / MAY TEKSTİL TEKNİK GEZİSİ

Okulumuz, mesleki eğitim verdiği öğrencilerinin iş becerilerini geliştirmek için, onları kendi mesleki alanlarının ustalarıyla,  sektör temsilcileriyle buluşturmaya devam ediyor.

Bu amaçla yapılan faaliyetler kapsamında, Moda Tasarım Alanı öğrencileri, öğretmenleri rehberliğinde Aydın İç Giyim / İlknur Konfeksiyon / May Tekstil firmasına ziyarette bulundular.

Gerçekleştirilen ziyarette, öğrencilerimize işletmeye ait üretim atölyelerini gezdirilerek kullanılan ekipmanların ve mekanların tanıtımları, üretim aşamaları vb. konular hakkında bilgiler verildi.