Etiket Sonuçları: El Sanatları Teknolojisi

Eyl

Okulumuz El Sanatları Teknolojileri Alanı 10. Sınıf Alan öğrencilerinin Telafi Eğitiminde yararlanması için Temel Teknikler Dersi Basit İğne Nakışları Yöntemlerine ilişkin video.

(Not: Temel Teknikler Dersi yeni sistemde 9. sınıfta verilecektir.)

Akyazı Nilüfer Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mesleki Alan Tanıtım Videosu 2019

Mesleki Alanlar :

1- Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü,

2- El Sanatları Teknolojisi Bölümü,

3- Grafik Ve Fotoğrafçılık Bölümü,

4- Moda Tasarım Teknolojileri Bölümü,

5- Sanat ve Tasarım Bölümü

6- Yiyecek - İçecek Hizmetleri Bölümü

El Sanatları Teknolojisi Alanı okulumuz 9. sınıf Öğrencilerine yönelik olarak Alan Tanıtım Faliyeti gerçekleştirdi.

El nakışı teknikleri, tarihsel süreci, sanayi nakışı ve makinaların çalışma prensipleri anlatılarak ve bölüm tercihi yapacak öğrencilerin soruları yanıtlandı.

Okulumuz Mesleki Alan Tanıtım Günleri 30.05.2019 günü Okul Bahçemizde Tüm Bölümlerimizin Katılımı İle Gerçekleştirildi.

Okulumuz El Sanatları Teknolojisi Bölümü standından kareler...