Etiket Sonuçları: DYK

Haz

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Grafik ve Fotoğrafçılık, Moda Tasarım Teknolojileri ve Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı 11. sınıf öğrencilerimize yönelik olarak gelecek sene yapacakları staj içerikleri, 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu, staj yerlerinin belirlenmesi süreci, çalışma saatleri ve esasları, Destekleme ve Yetiştirme Kursları başvuru ve devam süreçleri hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

9. sınıfların ikinci ortak sınavları Aralık ayı sonunda il genelinde yapılacak.

Bu kapsamda öğrencilerimizin sınav stresini azaltmak ve ders kazanımlarına ulaşma düzeyimizi kontrol etmek için bir tarama sınavı düzenledik.

Sınavda yedi dersten toplam 50 soru bulunuyor. Sorular eba.gov.tr sitesinden kazanımlara göre alındı ve branş öğretmenlerine kontrol ettirildi.

Yapılan sınavda ilk göze çarpan yanlış sayılarının fazlalığı. Bu durum öğrencilerin konuyla ilgili ön bilgisinin olduğunu ancak yeterli tekrar yapmadıkları için kazanımların pekişmediğini göstermektedir.

Sonuçlar rehber öğretmenimiz ve ilgili branş öğretmenleri tarafından değerlendirilecek öğrencilerimize gerekli destek sağlanacaktır.

,

Okulumuz Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) kapsamında toplam 65 öğrencimiz daha önceden duyurduğumuz Temel Yeterlilik Testine girerek kendi becerilerini ölçtüler.

Destekleme ve Yetiştirme Kursu TYT Deneme Sınavı

Tarih      : 16 Kasım 2019 Cumartesi

Saat      : 10.00 -12.30

Yer       : 1-2-3-4-6 Nolu Sınıflar

Katılım : İsteyen Tüm Öğrenciler

Destekleme ve Yetiştirme Kursu AYT Deneme Sınavı

Tarih      : 17 Kasım 2019 Pazar

Saat      : 10.00 -13.00

Yer       : 8-9 Nolu Sınıflar

Katılım : İsteyen 11-12. Sınıf Öğrencileri

(Müracaat için Müdür Yardımcımız Nadir SÖNMEZ yada Coğrafya Öğretmenimiz Seyit YAMAK'a başvurunuz.)

Okulumuz öğrencilerine yönelik olarak, 13 Ekim 2019 Pazar günü saat 10:15 - 12:30 saatleri arasında GRAM ALTIN ödüllü TYT Deneme Sınavı yapılmıştır.

Sınava giren tüm öğrencilerimize başarılar dlieriz.

13 Ekim 2019 Pazar günü saat 10:15 - 12:30 saatleri arasında GRAM ALTIN ödüllü TYT Deneme Sınavı Sonuçları açıklnamıştır.

(Listenin Devamı için Coğrafya Öğretmenimiz Seyit YAMAK'a başvurunuz.)

05.10.2019 gününden itibaren okulumuzda Hafta Sonları gerçekleştirilecek olan DYK (Destekleme ve Yetiştirme Kursları) Ders Planları aşağıdaki gibidir.

Öğrencilerimizin başvurdukları dersleri takip ederek derslere katılması gerekmektedir.