Etiket Sonuçları: Beden Eğitimi

Sakarya okul sporları kapsamında katıldığımız il kız futsal turnuvasında grup üçüncüsü olarak tamamladık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Öğrencilerimiz büyük bir deneyim kazandılar.

Haz

İlçe Voleybol Turnuvasında Akyazı 3. sü olan okulumuz Voleybol Takımı öğrencilerimiz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenlerinde Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ramazan HACIEYÜPOĞLU ile birlikte Bayrak Kortejinde yerlerini aldılar.

Haz

Okulumuz öğrencilerinden Ezgi Melda ÖZDAĞ Sakarya Okul Sporları Yıldızlar ve Gençler (Kız-Erkek) Taekwondo İl Müsabakalarında okulumuzu temsil ederek 1. olmuştur.

Öncelikle onları hazırlayan öğretmenlerimize ve emek harcayarak başarı sağlayan öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devam etmesini dileriz.

Haz

İlçe Voleybol Turnuvasında Akyazı 3. sü olan okulumuz Voleybol Takımı öğrencilerimize Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ramazan HACIEYÜPOĞLU tarafından motivasyon yemeği verildi.

´BEN YAPABİLİRİM´ projesi kapsamında, okulumuz 9. ve 10. Sınıf öğrencilerimiz Beden Eğitimi Öğretmenimiz Adnan BAK rehberliğinde, matkap kullanımı, matkap ile delik delme, vida sıkma ve vida sökme gibi hususları uygulamalı olarak öğrendiler.