Etiket Sonuçları: AKYAZI NİLÜFER HATUN MTAL

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölüm öğrencilerimiz, misafir okulumuz ve Anaokulu öğrencilerimizle coşkuyla kutladık.

Ayrıca Uygılama Anaokulu minik öğrencilerimiz 23 Nisan konulu pano hazırladılar.

Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Psikolojik Danışman Betül KINAY tarafından 9. Sınıf öğrencilerimize yönelik olarak olarak, Alan / Dal tanımı yapıldı.

Öğrencilerimize alan seçerken nelere dikkat etmeleri gerektiği anlatılırken bu tercihlerin ilerleyen yaşamlarındaki önemi üzerinde duruldu.

7 Mart Perşembe günü Regaip Kandili olması münasebetiyle Ugulama Anaokulumuz Minik Öğrencilerimiz öğretmenleri eşliğinde ilçemiz Akyazı Yeni Camiine ziyaret gerçekleştirmişlerdir.

Şbt

Milli Savunma Üniversitesi’nin (MSÜ) Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlediği Üniversite Tanıtım Seminer programına okulumuz 12. Sınıf öğrencilerimiz ile birlikte katılım sağladık.

Üniversite Tanıtım Seminerinde Milli Savunma Üniversitesi’nde görevli Subaylar hem Milli Savunma Üniversitesi başvuru koşulları, sağlık ve spor şartları hem de üniversite eğitimi ve sonrasında bilgiler vererek öğrencilerin sorularını cevapladılar.

Şbt

Okulumuz Uygulama Anaokulu Minik Öğrencilerinin öğretmenleri rehberliğinde SCAMPER Tekniği ile hazırladıkları çalışma örnekleri..

(SCAMPER Tekniği, yaratıcı düşünmenin geliştirilmesinde kullanılan uygulanması kolay, eğlenceli bir beyin fırtınası yöntemidir. Çocuklara farklı düşünme, hayal kurma ve sezgilerini kullanarak özgün ürünler ortaya koyma şansı verir.  SCAMPER okul öncesinden başlayarak her düzeyde eğlenceli bir şekilde uygulanabilir.)