ELDEN ELE PROJESİ

Nilüfer Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sosyal Yardımlaşma Kulübü Danışman Öğretmeni ve Giyim Üretim Bölümü Öretmeni Arzu BAŞKAN öğretmenimizin öncülüğünde başlatılan proje kapsamında; hiç kullanılmamış yada çok az kullanılmış kıyafetleri diğer öğretmenlerimizden rica edildi.

Gelen ürünler Sosyal Yardımlaşma Kulübü öğrencileri tarafından toparlanarak tasniflendi. Şimdi ise bu ürünleri çok küçük bir meblağ karşılığı öğrencilerimize satışa sunacağız ve toplanan parayı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü aracılığıyla ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştıracağız.

Bu proje ile hem dolaplarımızdaki fazlalık kıyafetlerimizden öğrencilerimiz çok küçük bir ücret karşılında faydalanacak hemde toplanan para ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin işine yarayacaktır.

20-11-2018

Yayın: 20.11.2018 - Güncelleme: 20.11.2018 19:11 - Görüntülenme: 459